Buffalo larver

Ved at inkludere spiselige buffalo larver i din daglige eller ugentlige kost, får du vigtige og essentielle vitaminer, mineraler og fedtsyrer så din krop kan fungere optimalt. Når man først begynder at spise buffalo larver, bliver man overrasket over den positive smagsoplevelse, som medfølger det sunde insekt. På denne side finder du vores udvalg af buffalo larve produkter, som bl.a. består af de frysetørrede buffalo larver, buffalo larve insektmel samt mange andre produkter.

Buffalo larver indhold

Indholdet i buffalo larver er meget lig andre insekter. De har et højt protein indhold, som er en af de primære grunde til at vælge buffalo larverne. Derudover finder du meget B12 vitamin. B12 vitamin bidrager bl.a. til den normale funktion af immunsystemet, nervesystemet og den normale psykologiske funktion. Derudover bidrager den til at mindske træthed og udmattelse.. Når vi snakker om næringen i buffalo larver, må man endelig ikke glemme at nævne indholdet af omega 3 fedtsyre, som er yderst nødvendig for at opretholde en neutral fedtsyrebalance. En neutral fedtsyrebalance er bl.a. godt for blodcirkulationen, øjnene og ikke mindst hjernen. Hvis du vil læse om de mange andre vigtige næringsstoffer i dine buffalo larver, kan du finde hele listen under vores side om indhold i spiselige insekter. 

Hvad kendetegner en buffalo larver?

Buffalo larver er meget små i forhold til mange af de andre insekter. De er derfor lette at benytte i forskellige sammenhænge. Den lille størrelse gør at buffalo larven er rigtig god for ‘nybegyndere’. Den virker ikke lige så skræmmende som melorme eller græshopper. Derudover har den en fin nødde-agtig smag, som er med til at kendetegne den.

Hvordan smager buffalo larver?

Den har en forholdsvis neutral smag med en snert at nødder. Den neutrale smag gør den let at anvende i mange forskellige retter, da du let selv kan påvirke smagen med de rigtige krydderier og ingredienser. Det er ligesom traditionelt kød, hvor dine krydderier er med til at bane vejen for, hvordan dit måltid ender ud med at smage. 

Gode retter med buffalo larver

Du har måske allerede gættet det, men kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge buffalo larven. Dog er der forskellige områder, hvor buffalo larver er særlig godt egnet. Som noget unikt kan buffalo larver kan anvendes i det søde køkken. Den neutrale smag med en snert af nødder og lille størrelse gør, at den passer godt i kager eller vafler. Vælger du at købe frysetørrede buffalo larver kan de evt. blendes om dermed gøres til et skjult element i retten. Ideen om buffalo larver i det søde køkken er utrolig smart, da du på den måde får hævet antallet af sunde elementer, samtidig med at den søde tand bliver tilfredsstillet. 

Allergi for buffalo larver

Er du allergisk overfor skaldyr eller bløddyr, bør du være opmærksom på, at buffalo larver kan fremkalde allergiske reaktioner.