Menu Luk

Fri levering fra 500 DKK

Fragt for kun 39 DKK

1-4 dages levering

Sikker betaling

Enorm Biofactory
Enorm Biofactory Spiselige Insekter

Enorm Biofactory

Enorm er en af de førende producenter af insekt produkter. De har formået at skabe en stor interesse for de spiselige insekter, som bl.a. skyldes deres meget velsmagende og flot designede produkter. Enorm vil være med til at ændre fremtidens fødevaresikkerhed uden at tære på jordens ressourcer. 

Dansk producerede insekter

Enorm sælger produkter med dansk producerede insekter. De prioriterer den høje kvalitet og bæredygtige tilgang. Produktion i Danmark reducerer det samlede co2 aftryk, da du her bl.a. undgår unødvendig fragt fra andre lande. Derudover er den danske kvalitet i verdensklasse. Dette kan uden tvivl smages på de ristede melorme i deres Enorm insekt snack. Melormene i deres produkter kommer fra danske Heimdal Entofarm. Her vil du opleve en rigtig lækker konsistens, som bevis på det gennemarbejdede produkt. 

Sortiment fra Enorm Biofactory

Hos Spiselige Insekter forsøger vi helt generelt at have det største og bedste udvalg af produkter. Derfor har vi selvfølgelig også Enorm insekter iblandt vores sortiment. På nuværende tidspunkt finder du deres populære insekt snacks. Både den med chili og den med sourcream & onion. Den med chili er en sikker vinder i salater og hos jer, som godt kan lide det stærke køkken. Sourcream & onion har en meget velkendt smag, som du helt sikkert kender fra chips-verden. Den er en klar favorit hos børn og unge.

Enorm har også udviklet et insekt knækbrød, som smager særdeles godt. Den bliver en del af vores sortiment indenfor en overkommelig fremtid. Det samme gælder for deres Enorm Shot. Det er et 3cl vodka shot med honning og en ristet melorm. Den er altid en succes at hive op ad lommen til en fest eller komsammen.