Fri levering fra 500 DKK

Fragt for kun 39 DKK

1-4 dages levering

Sikker betaling

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det korte svar er, ja! Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilke insekter der er tale om. de klassiske spiselige insekter, som bliver brugt i Danmark er melorme, buffalo larver, græshopper og fårekyllinger. Alle sammen er spiselige.

Gennerelt smager spiselige insekter ikke af ret meget. Buffalo larver har en snert af nødder, men ellers ikke det store. Spiselige insekter er i stedet for en smagsforstærker, som er god til at fremhæve de forskellige krydderier i maden. 

Spiselige insekter er meget sunde! De indeholder først og fremmest en række af forskellige vitaminer og mineraler. Derudover har de et meget højt proteinindhold og er rige på sunde fedtsyrer.

Opdræt af spiselige insekter er MEGET bedre for naturen end ved produktion af traditionelt kød. Både CO2 udledningen og vandforbruget er kun en brøkdel i insektindustrien. Læs meget mere om bæredygtige fordele ved spiselige insekter. Du finder siden i menuen.



Det er jo lidt en smagssag, når det kommer til at vælge de bedste spiselige insekter. Der har alle sammen forskellige fordele. Det mest populære spiselige insekt er dog melormen, som opdrættes flere steder i Danmark.