Menu Luk

Fri levering fra 500 DKK

Fragt for kun 39 DKK

1-4 dages levering

Sikker betaling

Frysetørrede Insekter

De frysetørrede insekter er et af de mest brugte behandlingsformer, da holdbarheden er lang og man selv får muligheden for at være kreativ ved at eksperimentere i køkkenet. De frysetørrede insekter kan både bruges i simple retter og til mere avanceredt mad med længere forberedelsestid alt efter ønske. Her på siden finder du både frysetørrede melorme og frysetørrede buffalo larver.

Hvordan smager frysetørrede insekter?

Ingen af de frysetørrede insekter smager helt ens. Det afhænger af hvilken slags der er tale om. Dog er konsistensen mere lig hinanden pga. bearbejdningen. Når insekter frysetørres bliver de sprøde. For de fleste er det en meget mere behagelig konsistens at spise kontra de rå. Selve smagen varierer som sagt alt efter, hvilket frysetørret insekt der er tale om, men de smager generelt ikke af særlig meget. Du kan derfor let selv påvirke smagen ved brug af forskellige krydderier i dine retter. Hvad der smager bedst, er en smagssag, men det er altid en god ide at forsøge sig med forskellige krydderier, for at finde frem til det bedste resultat for dig. 

Varianter af frysetørrede insekter

Der findes mange forskellige slags varianter af frysetørrede insekter. Hos os har vi dog valgt et forholdsvis simpelt sortiment med de mest populære insekter. I vores sortiment finder du frysetørrede melorme og frysetørrede buffalo larver. Som nævnt før er dette de mest brugte spiselige insekter i Danmark og klart de bedste efter vores egen mening. 

Retter med frysetørrede insekter

De frysetørrede insekter kan bruges i rigtig mange forskellige retter. Det er altid en succes at anvende dem i salater og gryderetter. Når insekterne er blevet frysetørret kan de let hakkes i små stykker eller blendes, hvis man f.eks. vil have et protein og vitamin boost til sit hjemmebag. Hvis du kan lide at eksperimentere i køkkenet, vil du med garanti finde en masse retter, hvor de frysetørrede insekter passer perfekt ind. Som nævnt tidligere er smagen rimelig neutral, så med den rigtige krydderi kan de sprøde insekter på en eller anden måde altid indgå i retten.