Menu Luk

Fri levering fra 500 DKK

Fragt for kun 39 DKK

1-4 dages levering

Sikker betaling

Heimdal Entofarm

Heimdal entofarm

Her på siden finder du hele produktsortimentet fra Heimdal Entofarm. Et godt udvalg af dansk producerede melorme, hvor der er lidt til enhver smag. Heimdal er kendt for en særdeles høj kvalitet, når det kommer til melormene. De har en ekstraordinær behagelig konsistens, hvor ingen af de hollandske producenter kan være med. Hertil har Heimdal Entofarm fundet den helt rette måde at tilføre forskellige smage.

Heimdal Entofarm - Danmarks største melormefarm

Her hos Spiselige Insekter er vi i et tæt samarbejde med Heimdal Entofarm, som holder til i Hoven. Heimdal Entofarm har på nuværende tidspunkt den største produktion af melorme i hele Danmark. Alle melormene i deres produkter er opdrættede her i Danmark og fodret 100% økologisk. Heimdal var oprindelig en svinefarm, men her har Dorte Svenstrup og Søren omstillet produktionen til et sundere og mere bæredygtig alternativ. De dyrker udelukkende melorme og har haft stor succes med udviklingen. Heimdal Entofarm vil gøre melorme til en del af den daglige kost, og er allerede ude i en masse butikker og institutioner med deres produkter. Inden for den næste årrække regner Heimdal Entofarm med at automatisere store dele af deres produktion, så de kan hæve volumen og sænke priserne til et mere neutralt niveau. Udover produktion af melorme har Heimdal Entofarm en række aktiviteter, hvor de bl.a. driver en herregård samt producerer frass. Frass er er naturlige gødningspiller, som udhentes fra melormenes ekskrementer. På den måde går intet til spilde under produktionen, og den bæredygtige linje bliver opretholdt. 

Vores sortiment fra Heimdal Entofarm

Grundet et særligt tæt samarbejde og de lækre produkter, har vi valgt at have hele deres produktlinje blandt vores udvalg. Du finder hele fem forskellige smagsvarianter af deres ristede insekt snacks. Derudover finder du deres insektmel samt helt nye insekt knækbrød. Deres knækbrød har været længe undervejs, men har uden tvivl været ventetiden værd. Den har det højeste proteinindhold vi endnu har set i knækbrød, og smagen er samtidig helt perfekt.