Hey Planet Produkter med insekter
hey planet logo

Hey Planet

Her på siden kan du læse om Hey Planet samt finde alle deres lækre produkter. Hey Planet har er kendt for deres innovative måde at integrere spiselige insekter i hverdagdsprodukter. Derudover har de stor fokus på det flotte design, som kan ses hele vejen igennem deres produktsortiment. 

Vores udvalg fra Hey Planet

Hos os finder du hele Hey Planets sortiment af produkter, som indeholder spiselige insekter. Vi har hele rækken af Daresquares, hvor du finder alle tre smagsvarianter som er chili, peanutbutter og pebermynte. Derudover har Hey Planet et nærigsrigt insekt knækbrød, som indeholder mel fra fårekyllinger. Derudover har Hey Planet en serie med insekt proteinbarer, hvor insekternes høje proteinindhold virkelig spiller en stor rolle. Her har du ligeledes tre delikate smagsvarianter at vælge imellem. Sidst men ikke mindst finder du deres Hey Planet insektmel, som indeholder hele 62% protein. Pulveret er malet af buffalo larver og kan bruges som et sundere alternativ til mel. 

Hvem er Hey Planet?

Hey Planet er en dansk virksomhed, som drives af Malena og Jessica. To utrolig effektive piger, som har formået at skabe en velkendt brand indenfor bæredygtige fødevarer. Deres produkter kan findes i en række fysiske butikker og selvfølgelig her på siden. Hey Planet har stor fokus på kvalitet, god smag og flotte designs. De importerer primært deres insekter fra certificerede insektfarme i Holland, hvor selve produktionen efterfølgende foregår her i Danmark. Hey Planet vil gerne være med til at gøre fødevareindustrien mere bæredygtig samt gøre spiselige insekter til en del af hverdagskosten. 

Besøg Hey Planet hos Spiselige-insekter.dk