Menu Luk

Fri levering fra 500 DKK

Fragt for kun 39 DKK

1-4 dages levering

Sikker betaling

Hjemmebag

Sætter du pris på det lækre resultat, som du selv kan lave hjemme fra køkkenet, så er dette lige noget for dig. Spiselige insekter er perfekte til hjemmebag, hvor du selv får muligheden for at give dit personlige touch. Insekt mel er et fremragende alternativ til groft mel. Du får alt det gode, som kroppen har brug, uden at på kompromis med den gode smag. Det samme gælder for mix-pakkerne, hvor du let og hurtigt kan lave dine friskbagte knækbrød eller lækre vafler.

Let hjemmebagning med insekt færdig mix

De kender til at have plane om at bage boller i weekenden. Desværre flyver tiden ofte fra os, og overskuddet er som regel en mangelvare sent på aftenen. Hvis du har oplevet dette, har du fundet løsningen. Det tager kun få minutter at mixe sammen! Det er en hurtig og let måde at fremkalde sundt hjemmebag med forhøjet protein indhold til morgenmaden eller eftermiddagskaffen. 

Hvordan bager man det?

Blandingen er forskellig fra produkt til produkt. Du kan læse de specifikke instruktioner på de enkelte produkter. Til fælles er de dog alle utrolig lette at mixe og det kan klares på få minutter. Så bliver det ikke meget lettere at lave sunde hjemmebagte knækbrød eller proteinrige vafler. Med en insekt færdig mix kan man på få minutter mixe det hele sammen, så alt er klar til brug.