Insekt proteinbarer

Træningen bliver bare dét bedre, hvis man får den rigtige mængde energi og proteiner. Med en insekt proteinbar får du en velsmagende og sund insekt snack med naturlige proteiner samt vitaminer, mineraler og omega-3. Disse insektbarer er også velegnede som et mellemmåltid midt på dagen, hvor du får en behagelig mæthedsfornemmelsen og giver kroppen alt, hvad den behøver, for at fungere indtil dit næste måltid. På denne side finder du et udvalg af insektbarer i forskellige smagsvarianter med alt fra peanut butter til æble. 

Proteinbar med protein fra insekter

Der findes rigtig mange forskellige proteinbarer på markedet, men hvor mange dem er med naturlige proteiner fra insekter? Ikke ret mange… Det høje indhold af protein i insekter, gør det muligt at lave en utrolig effektiv bar. Disse insekt proteinbarer er ikke blot velsmagende men også produceret på bæredygtig vis. Vores udvalg af barer med spiselige insekter består af flere forskellige smagsvarianter, men alle har dog noget til fælles. Et højt naturligt protein indhold. 

Insekt proteinbarer er ideele til efter en hård træning, hvor musklerne har brug for næring til at vokse og restituere. Derudover er de lækre proteinbarer helt perfekte til at slukke sulten mellem dagens tre store måltider. De mange proteiner giver en behagelig mættende fornemmelse, og de forskellige velsmagende varianter, kan samtidig slukke trangen til lidt sødt, når sulten banker på. 

Fordele ved insekt proteinbarer

Udover de naturlige proteiner har vores insekt proteinbarer følgende fordele:

  • Omega 3 fedtsyre
  • Højt indhold af B12 vitamin og calcium
  • Rig på zink, jern, kalium og magnesium

Alle disse næringsstoffer stammer fra buffalo larverne i proteinbarerne, og er hver især med at gøre kroppen fuld funktionsdygtig.