Insekt Snacks

Insekt snacks er et lækkert og sundere alternativ til de traditionelle fedt- og sukkerholdige snacks. Her på siden finder du alt lige fra de traditionelle hele melorme snacks til forskellige chokoladestykker, hvor insekterne er en del af indholdet. Insekt snacks findes i mange forskellige smagsvarianter og kan frem for alt spises med lidt bedre samvittighed. Disse lækre snacks er rige på proteiner, fibre og alt det gode som de spiselige insekter tilbyder. 

Chili & lemon

Vægt: 25g

39,95 DKK

Salt

Vægt: 25g

39,95 DKK

Lakrids

Vægt: 25g

39,95 DKK

Salt & vinegar

Vægt: 25g

39,95 DKK

Barbeque

Vægt: 25g

39,95 DKK

Snack pakken – 6 stk.

  • 1x lakrids
  • 1x chili & lemon
  • 1x barbeque
  • 1x saltede
  • 1x salt & vinegar
  • 1x neutrale

239,95 DKK  199,95 DKK

Spiselige insekt snacks

Der er ikke noget bedre end at kunne spise snacks med god samvittighed. Insekt snacks er et forholdsvis sundt alternativ til de mere traditionelle snacks og indeholder frem for alt bæredygtig protein. Insekt snacks fås i mange forskellige genrer, som både inkluderer surt, salt og sødt. 

Vores udvalg af insekt snacks

Du finder række af forskellige snacks, hvor de mest populære er de ristede og krydrede insekter. De er sprøde og fås med forskellige krydderi kombinationer, som hver især har noget specielt at byde på. Udover forskellige krydderiblandinger finder du dem også fra forskellige mærker, så du har noget at vælge imellem. Er du mere til insekt snacks hvor insekterne er skjult, har vi f.eks. insekt proteinbarer, som måske kan være en smule lettere at spise i starten.