Fri levering fra 500 DKK

Fragt for kun 39 DKK

1-4 dages levering

Sikker betaling

Fragt politik

Spiselige-insekter.dk sender samme dag som bestillinger er foretaget inden klokken 12 på hverdage og indenfor Danmarks grænser.

Denne leveringstid gælder for alle produkter vi har på lager. Hvis vi modtager din bestilling på en hverdag inden klokken 12.00, sender vi din vare med det samme, så du modtager varen hurtigst muligt. Sker ordren efter klokken 12.00, eller på en ikke-hverdag, vil dine produkter blive sendt næste efterfølgende hverdag.

DAO
Vi benytter DAO til at bringe pakkerne ud til vores kunder. Vi har med DAO 1-4 dages leveringstid. Prisen for fragt til pakkeshops er 39 kr. og 59 til privatadresser. Vi tilbyder gratis levering ved køb på over kr. 500,-.  

Returnering og tilbagebetaling

Returnering
Hos Spiselige-insekter.dk har man 14 dages returret fra datoen, hvor du har modtaget din pakke, i så fald du fortryder sit køb. Ved returnering er du ansvarlig for pakkens tilstand indtil pakken modtages hos Spiselige Insekter.

Hvis en returneret vare modtages beskadiget eller har mistet værdi på anden vis, fratrækkes den mistede værdi ved tilbagebetalingen.  

Tilbagebetaling
Ved returnering af en vare, tilbagesendes produktets købspris, når vi har modtaget varen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Arnborgvej 21, 6900 Skjern.