Holdbarhedsdato: 1. feb. 2021
Dette skal du bruge:
1 pose knækbrødmix
½ dl rapsolie
1-1½ dl vand
Sådan gør du:
- Kom knækbrødmixet i en skål
- Tilsæt olie og vand
- Ælt dejen til alt er fordelt ligeligt
- Pensel 2 stykker bagepapir med olie
- Rul dejen ud mellem de 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse.
- Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.
- Træk forsigtigt det øverste stykke bagepapir af.
- Skær knækbrødene ud 18 stk. med et pizza hjul eller en kniv.
- Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200°C (175°C i en varmluftovn) i ca. 15 min. Eller til knækbrødene er gyldne.
- Køl knækbrødene af på en rist.
Nettovægt: 250 g
Ingredienser:
HVEDEMEL, hørfrø, GRAHAMSMEL, SESAMFRØ,
9% BUFFALO LARVEMEL, havregryn, græskarkærner, rå lakridspulver, hævemiddel: bagepulver(E450,E500,majsstivelse), salt, cayennepeber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g | 1770 kj / 423 kcal |
Fedt | 18 g |
– heraf mættet fedt | 2,9 g |
Kulhydrat | 41 g |
– heraf sukkerarter | 0,9 g |
Kostfiber | 9,5 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1,2 g |
Bemærk! Personer med allergi overfor skaldyr kan opleve allergiske reaktioner ved indtagelse af insekter.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.